تبلیغات
جهان در خواب - سرمایه گذاری در استرالیا | دریافت اقامت دائم استرالیا |سرمایه گذاری ساب کلاس

جهان در خواب

 سرمایه گذاری در استرالیا | دریافت اقامت دائم استرالیا |سرمایه گذاری ساب کلاس  

سرمایه گذاری در استرالیا

سرمایه گذاری در استرالیا , مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری در استرالیا برای صاحبان کسب و کار و یا مدیران شرکتها

سرمایه گذاری در استرالیا , دریافت اقامت دائم استرالیا , سرمایه گذاری ساب کلاس

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری در استرالیا برای صاحبان کسب و کار و یا مدیران شرکتها:

سرمایه گذاری در استرالیا

1-      ویزای نوآوری در کسب و کار و سرمایه گذاری ساب کلاس 188 (Business Innovation & Investment Subclass 188):

  • یک ویزای موقت 4 ساله با داشتن اسپانسر ایالتی یا منطقه ای
  • نیازمند پر کردن EOI از طریق سیستم تخصص و مهارت می باشد.

شرایط اخذ این ویزا دارای چهار زیرشاخه می باشد و چهار مسیر متفاوت نوآوری در کسب و کار و سرمایه گذاری را به شرح زیر دربر می­گیرد:

1-1-           از طریق نوآوری در کسب و کار(Business Innovation Stream) : این مسیر برای افرادیست که خود دارای کسب و کاری می باشند و در آن کسب مهاجرت به استرالیا و کار دارای مهارت بوده و قصد راه اندازی، توسعه و مدیریت یک کسب و کار جدید یا کسب و کار موجود در استرالیا را داشته باشند. برای اخذ این ویزا شرایط  زیر باید احراز گردد:

  • دارای حداکثر 55 سال سن (موارد استثنا نیز ممکن است وجود داشته باشد)
  • کسب حداقل 65 امتیاز از سیستم امتیاز بندی
  • تعهد واقعی به تملک و مدیریت یک بیزنس جدید و یا موجود در خاک استرالیا
  • سابقه مدیریتی موفق در کسب و کار خود
  • مجموع دارایی شخصی و کسب و کاری فرد باید حداقل 800 هزار دلار استرالیا باشد
  • در 2 سال از 4 سال اخیر میزان گردش مالی کسب و کار فرد حداقل سالیانه مبلغ 500 هزار دلار استرالیا باشد.

1-2-           از طریق سرمایه گذاری(Investor Stream) : این مسیر برای افرادیست که می خواهند حداقل 1 میلیون و 500 هزار دلار استرالیا در یکی از ایالات و یا مناطق استرالیا مهاجرت به استرالیا جهت کسب و کار سرمایه گذاری نمایند. برای اخذ این ویزا شرایط زیر باید احراز گردد:

  • دارای حداکثر 55 سال سن (موارد استثنا نیز ممکن است وجود داشته باشد)
  • کسب حداقل 65 امتیاز از سیستم امتیازبندی
  • حداقل 3 سال سابقه مدیریتی مستقیم در یک یا چند کسب و کار داشته باشد
  • انجام حداقل 1 میلیون و 500 هزار دلار استرالیا سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی ایالات یا قلمروها به مدت 4 سال پیش از اعطای ویزا
  • داشتن دارایی به مقدار حداقل 2 میلیون و 250 هزار دلار استرالیا
  • نیاز به ارائه گردش مالی بیزنس نیست.

1-3-           از طریق سرمایه گذاری قابل توجه(Significant Investor Stream) : برای افرادی که قصد انجام سرمایه گذاری عمده در پروژه های استرالیا را دارند. شرایط اخذ ویزا:

  • انجام سرمایه گذاری به مبلغ حداقل 5 میلیون دلار استرالیا مطابق استانداردهای سرمایه گذاری در استرالیا پیش از اعطای ویزا
  • محدودیت سنی و یا توان ارائه مدارک تسلط مهاجرت به استرالیا به زبان انگلیسی ندارد
  • نیازی به کسب امتیاز از سیستم امتیاز بندی ندارد
  • حداقل 160 روز اقامت در خاک استرالیا در مدت 4 سال ویزای صادره

1-4-           Premium Investor Stream: برای افرادی که قصد انجام سرمایه گذاری های عمده در استرالیا را دارند. شرایط اخذ ویزا:

  • انجام سرمایه گذاری به مبلغ حداقل 15 میلیون دلار استرالیا مطابق استانداردهای سرمایه گذاری در استرالیا به منظور برقراری یا حمایت از یک بیزنس یا فعالیت های سرمایه گذاری به مدت حداقل 122 ماه پیش از درخواست اقامت دائم.
  • متقاضی باید از جانب آزترید (Austrade) به نمایندگی از دولت استرالیا نامزد شده باشد.

1-5-           از طریق کارگشایی(Entrepreneur Stream) : جدیدترین مسیر زیرگروه نوآوری و سرمایه گذاری در کسب و کار که از ابتدای سپتامبر 2016 اجرایی گردیده است. شرایط اخذ ویزا به شرح زیر است:

  • دارای حداکثر 55 سال سن (موارد استثنا نیز ممکن است وجود داشته باشد)
  • کارآفرین جهت توسعه و تجاری سازی ایده های جدید نیاز به 200 هزار دلار سرمایه از سوی سرمایه گذار دارد.
  • متقاضیان باید ابتدا توسط یک ایالت در استرالیا نامزد شوند مهاجرت به استرالیا و از طریق Skill Select برای ویزا دعوت شوند.
  • مدرک زبان معادل با آیلتس نمره 6 در هر 4 مهارت
  • نگهداشتن حداقل 30% سود سرمایه در کسب و کار موردنظر

افرادی که این ویزا را اخذ نمایند در صورت انجام تعهدات خود واجد شرایط دریافت اقامت دائم استرالیا از طریق ساب کلاس 888 خواهند بود.

مجوز انتقال سرمایه به استرالیا

بر طبق قوانین ضد پولشویی دولت استرالیا، برای انتقال بیش از 20.000 دلار باید در ابتدا از سوی اداره DFAT(اداره دارایی بین المللی استرالیا) مجوز ورود پول صادر شده در غیر این صورت، تا زمان روشن شدن علت و منشا ورود پول، از سوی دولت استرالیا ضبط خواهد شد.

تمامی متقضایان ویزای سرمایه گذاری باید قبل از صدور ویزا جهت دریافت این مجوز اقدام نمایند.اخذ این ویزا نه تنها جهت صدور ویزا بلکه جهت انتقال سرمایه در اینده ای نزدیک الزامی میباشد.مدت زمان انتظار جهت دریافت این مجوز 28 روز بوده که در بیشتر موارد به دلیل حجم بالای متقاضی، 28 روز دیگر تمدید خواهد شد.در صورت نیاز به تمدید این مدت زمان، هماهنگی های لازم از سوی نماینده اداره دارایی انجام خواهد شد.در سال های اخیر ، علی رغم درخواست متقاضیان، مجوز با اعتبار حداکثر 6 ماهه صادر می شد ولی اخیرا اداره دارایی استرالیا اقدام به صدور مجوزهای 2 ساله نموده است که باعث سهولت بیشتر انتقال پول می باشد.

پردرآمد ترین مشاغل استرالیا

لیستی از پر درامد مشاغل در استرالیا به شرح زیر میباشد:

1- معدن : بهترین شغل پردرامد استرالیا بوده و مهاجرت به استرالیا دارای میانگین حداقل حقوق 121 هزار دلار و حداکثر 155 هزار دلار است.

2- مهندسی : میانگین حداقل حقوق یک مهندس حدود 101 هزار دلار است و حداکثر حقوقی که او میتواند بدست آورد حدود 130 هزار دلار میباشد.

3- مدیریت مهندسی : میانگین حداقل حقوق این شغل برابر 157 هزار دلار و حداکثر حقوقی که او میتواند کسب کند برابر 210 هزار دلار است.

4- پزشکی و درمانی: میانگین حداقل حقوق این شغل 160 هزار دلار و حداکثر حقوقی که او میتواند بدست آورد 200 هزار دلار میباشد.

5- اکتشاف نفت و گاز: این شغل به دو بخش تقسیم میشود:

الف) بر طبق مطالعات به عمل امده متوسط حقوق دریافتی این مشاغل حدود 157 هزار دلار میباشد.

ب) در صورتی که بتوانید مهارت خود را به کارشناس نفت و گاز به اثبات برسانید، میانگین حقوق شما به172 هزار دلار خواهد رسید.

6- امورحقوقی : میانگین حداقل حقوق این شغل 83 هزار دلار مهاجرت به استرالیا میباشد اما این میزان میتواند به 110 هزار دلار نیز افزایش یابد.

7- علم و تکنولوژی: این شغل، یک شغل دفتری بوده که میانگین حداقل حقوق آن 83 هزار دلار میباشد اما این میزان میتواند به 108 هزار دلار نیز افزایش یابد.

8- مشاغل مالی: صاحبان بانک نیز به موجب نگهداری از پول های مردم ، مستحق دریافت میانگین حداقل حقوق 73 هزار دلار در ماه هستند، اما اگر بتوانند کارامدی خود را ثابت نمایند، شاید به درآمد 93 هزار دلاری نیز برسند.

9- مدیریت معدن: میانگین حداقل حقوق این شغل چیزی در حدود 174 هزار دلار بوده و میتواند به حدود 210 هزار دلار نیز برسد.

ورشکستگی در استرالیا:

در کشور استرالیا هنگامی که یک شرکت توان مالی خود را در پرداخت مهاجرت به استرالیا هزینه هایش از دست بدهد در این حالت درخواست ورشکستگی " liquidation " خواهد داد.در این حالت افسر اداره مالیات طی یک ملاقات حضوری با روسای شرکت با 3 مرتبه پرسش در خصوص اطمینان مهاجرت به استرالیا جهت اعلام ورشکستگی، این موضوع را بصورت رسمی صورت جلسه خواهد کرد.

پس از آن کلیه دارای های شرکت محاسبه شده و جهت مهاجرت به استرالیا پرداخت هزینه ها زیر نظر اداره مالیات اقدام میگردد.

در صورتی که میزان بدهی بیش از ارزش اموال باشد، مهاجرت به استرالیا طلبکاران اجازه طرح دعوی در دادگاه یا صحبت مستقیم با بدهکاران را نخواهند داشت.

در صورت اعلام ورشکستگی تا 7 سال امکان مهاجرت به استرالیا قرار گرفتن در راس یک شرکت وجود نخواهد داشت.

قوانین سرمایه گذاری در استرالیا

- مجوز احداث کسب و کار را از یکی از ایالت ها دریافت کرده باشد

- بسته به ایالت مورد نظر مبلغ سرمایه گذاری از 300 هزار دلار(کوئینزلند) تا 1 میلیون دلار(سیدنی) متغیر خواهد بود.

- مبلغ سرمایه گذاری شده به مدت ۴ سال سپرده گذاری می شود و قابل برداشت نمیباشد اما بعد از مدت ۴ سال این مبلغ به عنوان شروع کردن یک بیزینس پس داده می شود تا علاقه مندان کار خود را جهت فعالیت شروع نمایند.

- بسته به هزینه مد نظر جهت سرمایه گذاری میتوان ایالت را انتخاب کرد.

 

آن دسته از افرادی که شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری را ندارند می توانند در ادامه انواع مسیرهای مهاجرتی پیشنهاد شده را بررسی نموده و اطلاعات لازم را کسب نمایند:

ویزای مهاجرت به استرالیا

*ویزاهای تخصص و مهارت برای دانش آموختگان رشته های علوم مهندسی، علوم پایه، علوم پزشکی، گرایشهای مدیریت و ...

*ویزاهای تخصص و مهارت برای دارندگان مدارک فنی و حرفه ای از جمله مکانیک، برق، نجاری و ...

*ویزای دانشجویی برای افرادی که قصد ادامه تحصیل در خاک استرالیا را دارند.

*ویزای بازنشستگی برای افرادی که قصد دارند دوران بازنشستگی خود را در خاک استرالیا سپری نمایند.

*ویزای توریستی برای افرادی که جهت بازدید اقوام یا شرکت در نمایشگاه ها و یا صرفاً به قصد گذراندن تعطیلات خواستار سفر به استرالیا می باشند.

*ویزای کار برای افرادی که دارای اسپانسر شغلی از داخل خاک استرالیا و یا از داخل خاک ایران می باشند.

*ویزای آخرین فرد بازمانده برای افرادی که تمامی بستگان وی دارای اقامت کشور استرالیا می باشند.

*ویزای نامزدی و ازدواج برای افرادی که همسر و یا نامزد ایشان دارای اقامت موقت و یا دائم کشور استرالیا می باشد.

*ویزای والدین برای والدینی که حداقل نصف تعداد فرزندان آنها اقامت دائم استرالیا را دارا می باشند.

منبع:

 سرمایه گذاری در استرالیا | دریافت اقامت دائم استرالیا |سرمایه گذاری ساب کلاس  

نظرات() 
مینا محمدی
یکشنبه 26 فروردین 1397 11:31 ب.ظ
سلام بسیار مفید و خوب
آزمون آیین نامه رانندگی
سه شنبه 1 اسفند 1396 03:51 ب.ظ
آقا دمتون گرم از مطلب عالیتون
جلال حسینی
چهارشنبه 6 دی 1396 11:30 ق.ظ
با تشکر اطلاعات خیلی خوبی بود
طراحی سایت مشهد
سه شنبه 5 دی 1396 02:59 ب.ظ
اقا دستتون درد نکنه خسته نباشید عالیییی بود
گوگل ادوردز
یکشنبه 30 مهر 1396 05:51 ب.ظ
ممنون از وبلاگ خوبتون. به سایت ما هم حتما سر
بزنید
اپل آیدی
پنجشنبه 6 مهر 1396 12:32 ب.ظ
ممنون از وبلاگ خوبتون. به
سایت ما هم حتما سر بزنید
Can you have an operation to make you taller?
دوشنبه 16 مرداد 1396 03:09 ق.ظ
Good post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon everyday.
It will always be useful to read articles from
other writers and practice a little something from other sites.
What is limb lengthening surgery?
یکشنبه 15 مرداد 1396 12:02 ق.ظ
you are actually a good webmaster. The site
loading pace is amazing. It kind of feels that you're doing any distinctive trick.
Moreover, The contents are masterwork. you have performed a magnificent task on this topic!
What is distraction osteogenesis?
یکشنبه 8 مرداد 1396 02:21 ق.ظ
I do not even know how I finished up here, however I thought this submit
was once good. I don't understand who you are but certainly
you're going to a famous blogger if you happen to are not already.
Cheers!
Foot Pain
یکشنبه 8 مرداد 1396 02:17 ق.ظ
Greetings! Very useful advice within this post! It is the little changes which will make the most important changes.
Thanks for sharing!
Foot Issues
یکشنبه 8 مرداد 1396 12:36 ق.ظ
Hi there! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be ok.
I'm definitely enjoying your blog and look forward to new posts.
What causes pain in the Achilles tendon?
شنبه 7 مرداد 1396 05:41 ب.ظ
Amazing blog! Is your theme custom made or did you download it
from somewhere? A theme like yours with a few simple adjustements would really make my blog
jump out. Please let me know where you got your theme.
Kudos
How do I stretch my Achilles tendon?
شنبه 7 مرداد 1396 03:01 ب.ظ
hello there and thank you for your information – I've definitely picked up something new from right here.
I did however expertise several technical issues using this site, since I experienced to reload the web site many
times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web host is OK?
Not that I'm complaining, but slow loading instances times will very frequently
affect your placement in google and can damage your high-quality score if ads and marketing with Adwords.
Anyway I am adding this RSS to my e-mail and could look
out for a lot more of your respective interesting content.

Make sure you update this again soon.
Can better posture make you taller?
شنبه 7 مرداد 1396 10:07 ق.ظ
Excellent blog here! Also your web site loads up very fast!
What host are you using? Can I get your affiliate link to your
host? I wish my website loaded up as fast as yours lol
manicure
یکشنبه 17 اردیبهشت 1396 08:26 ب.ظ
I will immediately grab your rss as I can not in finding your email subscription hyperlink or newsletter service.
Do you've any? Please allow me recognise so that I may just subscribe.
Thanks.
BHW
شنبه 26 فروردین 1396 04:07 ق.ظ
It's an awesome piece of writing in favor of all the online people;
they will obtain advantage from it I am sure.
manicure
دوشنبه 21 فروردین 1396 08:01 ق.ظ
Have you ever thought about publishing an ebook or guest authoring on other sites?
I have a blog based upon on the same subjects you discuss and
would really like to have you share some stories/information. I know my viewers would enjoy your
work. If you are even remotely interested, feel free to send me an email.
manicure
چهارشنبه 16 فروردین 1396 08:48 ق.ظ
Excellent post. I was checking constantly this blog and I am impressed!
Extremely helpful information specially the last part :
) I care for such information much. I was seeking this particular information for a very long
time. Thank you and best of luck.
manicure
دوشنبه 14 فروردین 1396 11:46 ب.ظ
Your means of telling all in this post is actually nice,
all be able to effortlessly know it, Thanks a lot.
manicure
یکشنبه 13 فروردین 1396 07:50 ب.ظ
Hey there! Someone in my Myspace group shared this website with us
so I came to look it over. I'm definitely enjoying the information.
I'm book-marking and will be tweeting this to my followers!

Exceptional blog and excellent design and style.
سایت موسیقی برتر
یکشنبه 8 اسفند 1395 05:50 ب.ظ
با سلام سایت موسیقی برتر اهنگهای قدیمی شاد مجلسی اهنگ غمگین و جدید داره لطفا سر بزنید با سپاس
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :